logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-05-2016, 10:34 PM   #1
propbend
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
Default DW CS5 Local File issue

Recently we upgraded our equipment.
What we had:
1. Window XP - DW-CS5
2. Two drives. "D"= Data "C" = programs etc.
Routine:
1. Open DW - Open "Manage Sites" (list of clients) All files contained on "D" drive.
2. Edit Site.

New system
1. Installed Windows 7
2. Installed: Drive "C' Used for programs etc.
3. Moved over "D" drive from old computer. All data files including clients files
4. When we moved drive to new machine it became "E" drive.
5. Changed drive to "D" drive to accommodate files saved to "D" drive in old machine.

Challenge:
1. We found that we no longer had a list of clients sites when we opened DW/manage sites.
2. We created a test site to verify where the files are being saved. However when we go to save the site we get a root error/warning

Question:
1. Is there a way to configure what file & drive will be read when opening the manage sites window?
It feels like there is just one or two items to configure without going into the registry. We have tried the DW preferences with no results.
Thanking you in advance for your time.
propbend is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2016, 12:49 AM   #2
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,175
Default

did you export and import your sites? in any case the location of site preference is
Windows 8/Windows 7/Vista:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Adobe\Dreamwea ver C*\<language>\Configuration
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2016, 03:15 AM   #3
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,175
Default

site cache, is where they should be
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2016, 04:47 AM   #4
propbend
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
Default Thank You

Thank You for your rapid reply. We will continue our search and eventually we will get everything back in working order.
propbend is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2016, 01:06 PM   #5
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

propbend, if you already have switched computers, the fastest way is to manually add all the FTP info in again.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2016, 06:00 PM   #6
propbend
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 3
Default Thank you

We just finished doing that. Time is money and we have invested enough in this transfer issue. We did find the cache, the files were there. However we had already completed setting up new ftp protocols. Good news about that is we had an opportunity to review all of our sites.

Thanks to both of you gentlemen for responding to our question. We will continue to monitor this forum and contribute when we can. We were very apprehensive about making the change over to Windows 7 and reloading Dreamweaver, among other programs. We had read all sorts of interesting comments about issues, or possible issues. So far the biggest issue is Windows 7 and getting use to it. Like a lot of folks, we loved our XP!

Change is good? Sometimes expensive but good.

Have a great week guys
propbend is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com