logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Hand Coders Forum > Javascript and JS frameworks
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-27-2015, 11:48 AM   #1
nikwak
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default Tables and Alphabet

I have completed a site with Dreamweaver using PHP coding (due to the shopping cart and search engine being used) The content on each page is contained in a table and I would like to put that info into an alphabetic order. Have tried the Commands Sort Table but it always throws up an error message saying that the object at line 163 of the Sort Table.js is not currently contained in a document. I suppose this to be something regarding the php but don't know how to change it. Could someone help, please?
nikwak is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2015, 12:09 PM   #2
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

Need to see sone code as my crystal ball is still in the cleaners
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2015, 01:11 PM   #3
nikwak
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default Sorry about that

Here is the part of the code the error message points toward:


// Sort the rowArray, based on sort key
rowArray.sort(compareCallback);

// Copy the contents of the sorted rowArray back into the HTML document
for (i = 0; i < rowCount; i++) {
currRow = rowIter.item(i+skippedRows);
if (bMoveRowAttrs){
160 currRow.outerHTML=rowArray[i][0];
162 }else{
163 currRow.innerHTML=rowArray[i][0];
164 }
}
}


I have tried to copy the whole code and send it but it won't allow me to, as it is over the permitted limit for attachments.

If that isn't enough to see what is happening then I could always give a link for the whole script
nikwak is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2015, 01:11 PM   #4
nikwak
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default

btw - I have inserted those row numbers, they aren't actually part of the script
nikwak is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2015, 12:50 AM   #5
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

Quote:
The content on each page is contained in a table and I would like to put that info into an alphabetic order.
yes i need to see more than that.
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Old 02-28-2015, 03:25 AM   #6
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

moving this to javascript
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Old 02-28-2015, 10:59 AM   #7
nikwak
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 10
Default

I don't know why but it worked this morning. I'm sorry to have wasted your time. I think I'll just leave it - a case of: if it ain't broken don't fix it

Again, many apologies
Nick
nikwak is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2015, 01:23 AM   #8
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

No problem.
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com