logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Hand Coders Forum > HTML and CSS
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-27-2012, 01:51 AM   #1
gigiloumill
gigiloumill's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Miami, FL
Posts: 493
Default Problems with css

Guys, I don't know if this is the right forum to ask but, I've been at this for about 7 hours already and can't find a solution. I am making a page for the player of an internet radio station and I can't in any way find why when I include this:

Quote:
<script src="scripts/jquery-1.2.6.pack.js" type="text/javascript"></script>
into the head of the page, the page goes out of whack and don't display correctly. I have deleted the page, started new ones and still can't find the problem. The link I'm going to post is the link to the page without the script above. http://testing.spanglish101.fm/player/

I want you to see it the way it should look although not finished. Then, here's another link to one with it included. http://testing.spanglish101.fm/player/test.html

If someone can please tell me what I'm doing wrong or missing, I will I appreciated dearly. Thanks in advance.
__________________
Keeping your business connected.
www.starionmedia.com
gigiloumill is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2012, 01:21 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

http://testing.spanglish101.fm/player/test.html
"Server Error

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 08:38 PM   #3
johnMoss
johnMoss's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas
Posts: 867
Default

Agreed... The jquery file is missing from the server scripts file, or mis-named...
Code:
<script src="scripts/jquery-1.2.6.pack.js" type="text/javascript"></script>
__________________
LinkedIn: jM
johnMoss is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 01:02 AM   #4
gigiloumill
gigiloumill's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Miami, FL
Posts: 493
Default

Thanks guys, I deleted entire site by mistake. But, here's another problem I can't find a solution for. I set the height to a div called #main-history-wrapper. I set the height to auto but it seems to be going over the rest of the divs. I also set the clear: both option. Can you tell me what I'm not seeing. Here's the link and code. The background is supposed to be white. http://spanglish101.fm/broadcasthistory.html

Quote:
#main-history-wrapper {
width: 1020px;
height:auto;
margin-top: 0px;
margin-right: auto;
margin-left: auto;
background-color: #FFF;
clear: both;

}
Thanks. http://spanglish101.fm/broadcasthistory.html
__________________
Keeping your business connected.
www.starionmedia.com

Last edited by gigiloumill; 05-01-2012 at 01:09 AM..
gigiloumill is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 11:52 AM   #5
gigiloumill
gigiloumill's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Miami, FL
Posts: 493
Default

O.K. I fixed it by adding a height to the div. Ty
__________________
Keeping your business connected.
www.starionmedia.com
gigiloumill is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com