logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Graphic Design > Flash
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-16-2011, 09:52 PM   #1
Spraguedawley
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Default Slideshow flash issue

First of all sorry if you find some problems to understand what I mean. I do have a flash issue. I download a software in order to create a flash banner. This software I just mentioned always creates three files. An .swf file, an html file and an xml file. The slideshow banner was created with photographs and has a nice Ken Burns effect which makes it appetizing. I just want to paste the banner in the top of my website. I have already done it, not in the server yet, but in dreamweaver cs5. Every time I click play it comes with the "load fail" problem. All the flash files were located in the same folder inside the root folder. When I click "edit" in the properties bottom panel it just opens Adobe Flash and loads perfectly. The code panel shows:

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="992" height="224" id="tech" align="middle">
<param name="movie" value="Flash/design/design.swf?xml_path=slides.xml" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="Flash/design/design.swf?xml_path=slides.xml" quality="high" width="992" height="224" name="tech" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>

I went to the forum of the downloaded software and there is a few steps to follow every time you have a "load fail" issue. I followed it many times, but I have never succeeded.
Is there any help for the problem? Can I post the webpage for any help? Or the administrator won't allow me? Can I sent to any of you the slideshow banner I just created so you can see it? Would you like to see the hole code of my index.html webpage?

Thanks in advance!
Spraguedawley is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2011, 02:07 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

You would have to ask in the support forum for the software you downloaded to be honest. You can ask here, but it's really not the right place. It's most likely complaining about the path to your .xml file.
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com