logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2011, 01:20 PM   #1
jedigod73
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
Default Spry Horizontal menu not working in IE, please help me!!

Hey there folks, spent a while looking here and all over the net tonight seeing if I could find an answer to my issues, alas, I have found none.

My menu bars are working in Chrome, Firefox, and Safari with no problems, pretty happy with how they are working, but they are not displaying at ALL with IE.

I put up the site to see if my computer here just didn't like running the scripts locally hoping that would solve the problems, but still running into all the same issues, I would really appreciate any help you folks may be able to provide!

Go ahead and look at http://www.delamater.us/lamatest/index.html

Thanks in advance for everything.
jedigod73 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 10:41 AM   #2
jedigod73
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
Default

OK I am getting much closer now, but still having display problems inside Internet Explorer.

Now, it seems that the child menus (dropdowns) are pushing much too far to the right, and that sometimes the text overlay on the buttons will simply scrub out to background color when not being used, so mousing over the menu causes the labels to basically disappear. No idea why this would be happening, so any help would be great.

Thanks again for looking!
jedigod73 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com