logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Web Hosting and FTP
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2011, 09:32 PM   #1
nesika
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default Page is "put" but changes don't show online???

Hi,

I never experienced something like this before;

DW CS3

Here is waht is happening:

1. I make changes

2. Save changes

3. Preview page

4. Put (everything goes smoothly)

Changes do not show online.

Have you ever heard of something like this?

Can anybody help please?

thank you
nesika is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 02:51 AM   #2
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

did you refresh your browser maybe?
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 03:58 AM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Also check that the files are being uploaded to the right place. Did you change anything lately on your system?
domedia is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 05:33 AM   #4
nesika
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default

Hi,

Thank you for trying to help me:

Yes, I refreshed a browser many times and tried a different ones.

What confuses me is that FTP is OK - no signs of error or anything.

Here are the facts that might help:

1.I just transfered this site from old host

2. This is addon domain.

I have never had experience with that, so it
might be that I am doing something wrong.

The problem is, usually I can "google" my problem, and now I cant!
Weird!

Thank



I
nesika is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 06:22 AM   #5
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

I'd bet that you have your site definition set up incorrectly and so your files are going to the wrong directory on your server.
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 08:38 AM   #6
nesika
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by DWcourse View Post
I'd bet that you have your site definition set up incorrectly and so your files are going to the wrong directory on your server.
Please explain what do you mean exactly (I am not tech person)

Thanks
nesika is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2011, 08:55 PM   #7
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

It's the first thing you need to do when you start to work on a website in Dreamweaver. See one of these to articles:

Define your site (CS4 and earlier): http://www.dreamweaverclub.com/define-your-site.php

Site Setup in Dreamweaver CS5 and CS5.5: http://www.dreamweaverclub.com/cs5-setup.php
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com