logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2011, 09:00 AM   #1
Finland Blue
Finland Blue's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 143
Default Validation form issue

I had a form which works fine, including some fields which were required, the validation using spry worked fine.

I now added some new required fields, and all looks fine, except they do not work as "required" fields.

When I made the new fields, I noticed that I was not advised of the dependent files that will be added (which I think they should be to make the Spry widget work?)

Is this normal? Is there a way to manually upload the necessary dependent files? Or could something else be wrong?
Finland Blue is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2011, 09:54 AM   #2
Finland Blue
Finland Blue's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 143
Default

Updating my own post
---------------------

I made the form again from scratch, and it worked OK.

What does not seem to be happeneing in the "wrong" version is that I am not being prompted to save the dependent files, and I don't know why.
Finland Blue is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com