logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2010, 07:07 PM   #1
stephentowers
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Default New to Dreamweaver CS3. Having a problem.

Hi Guys,

I am new to Dreamweaver CS3 and need someone to look at why a Flash swf file is not showing in any browser.

All I need is one webpage showing one flash file. I have gone through the process countless times following every tutorial out there. The webpage is definitely updating as I have tested with adding simple text and refreshing.

This is the source code:

Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<script src="../Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

</head>

<body>
<p>
  <script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','1024','height','768','src','Flash/UnexpectedGuest','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','Flash/UnexpectedGuest' ); //end AC code
  </script>
  <noscript>
  <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="1024" height="768">
    <param name="movie" value="Flash/UnexpectedGuest.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <embed src="Flash/UnexpectedGuest.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="1024" height="768"></embed>
  </object>
  </noscript>
</p>
</body>
</html>

Hope this is enough info? Let me know if you need anything else.

Thanks, Stephen.

Last edited by Corrosive; 05-20-2010 at 08:17 PM.. Reason: wrapped in code tags
stephentowers is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2010, 02:25 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

The path to either the js or swf is wrong.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2010, 02:54 PM   #3
cocoonfx
cocoonfx's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Tamworth,UK
Posts: 576
Default

This part is wrong:

"../Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"Need to just have <Script src="Scripts/AS...."</script>

Also you need to check that the SWF is in a folder on your server called "Flash" then this will work.
cocoonfx is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2010, 01:02 PM   #4
stephentowers
 
Join Date: May 2010
Posts: 2
Default

Thank You Thank You Thank You Cocoonfx.

It was the part you mentioned. I changed it from:

<script src="../Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>

to:

<script src="AC_RunActiveContent.js"></script>

and it now works.
So happy.

Cheers.
stephentowers is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com