logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Community Talk > Suggestions and Feedback
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-18-2010, 09:54 AM   #1
huffman_j
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 17
Default Replies to Post

Hey Again. I did not know where else to post this.

I have said Hi before, but wanted to ask why when I post a reply to replies for an original post that I had made, it never shows up. I had asked a question about Iframes and text files and had received several responses.

I then tried to post a reply using both the 'post reply' and the 'quick reply'. It has been several days since I did this and my replies have never shown up. Yes I was logged in when I did this.

Am I doing thing wrong?
huffman_j is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2010, 06:06 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

For new users some posts might automatically. This means that a forum moderator will have to approve your post before you can see it. This might be what has happened here. It's a spam fighting feature we've had good success with.
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com