logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Hand Coders Forum > Javascript and JS frameworks
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-19-2010, 07:06 PM   #1
rockgirl84
rockgirl84's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 20
Default >< Hyperlink on top of flash

Hello again guys...

Just we thought we are ready to take our web online, we are curious if thats even possible to use some kind of "hotspot tool" to make a link box on top of our flash to direct it to index.html page by using dreamweaver.

Would be great if anybody can help us out again.
Sorry for the troubles



Kitty
x
rockgirl84 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 11:30 PM   #2
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,164
Default

it should be done in flash. you maybe could use a absolute positioned link but i think you will probably run into problems
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 06:55 PM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

I think Ed is on the right track. Dropdown menus that needs to appear above flash content just needs their WMODE attribute set to 'transparent' and I'm pretty sure the DIV should be absolutely positioned , possibly adding a z-index if needed.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 07:00 PM   #4
rockgirl84
rockgirl84's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by domedia View Post
I think Ed is on the right track. Dropdown menus that needs to appear above flash content just needs their WMODE attribute set to 'transparent' and I'm pretty sure the DIV should be absolutely positioned , possibly adding a z-index if needed.
thank you guys
we have finally managed to do it in the flash file after hours and hours of trials.
rockgirl84 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 07:43 PM   #5
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Well doing it in Flash was the easy way
Three lines of actionsscript..
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com