logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Hand Coders Forum > Javascript and JS frameworks
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2008, 11:25 AM   #1
LoveLeather
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 80
Default Lightbox

Hi, I am trying to get this to work on this page http://www.loveleather.co.uk/deep-bu...-headboard.htm and I cannot seem to get it right.

I have uploaded all the .js and .css files and the code seems right in my page...

Any ideas please?
LoveLeather is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 11:54 AM   #2
LoveLeather
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 80
Default

Ahhh I think I have a conflict with scripts................
LoveLeather is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 01:33 PM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Look at the information on the lightbox homepage about conflict with scripts and the onload attribute in the body tag:
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/
domedia is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 01:38 PM   #4
LoveLeather
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 80
Default

Yea I was looking at that, but I cannot seem to fix it, can you help?
LoveLeather is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 01:40 PM   #5
LoveLeather
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 80
Default

I have

<body bgcolor="#F7F7F7" onLoad="goforit()">

I just cannot seem to change it to make a difference!!!!!
LoveLeather is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 01:44 PM   #6
Corrosive
Corrosive's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bristol, England
Posts: 7,103
Default

Quote:
Originally Posted by LoveLeather View Post
Yea I was looking at that, but I cannot seem to fix it, can you help?
Just looking at your page (and mine) and I seem to have...

Code:
<link href="../lightbox/css/lightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen"/>
in mine and you don't. Could be the issue
Corrosive is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 02:09 PM   #7
LoveLeather
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 80
Default

No thats the link to the CSS, its in my head section
LoveLeather is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 02:22 PM   #8
Corrosive
Corrosive's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bristol, England
Posts: 7,103
Default

Quote:
Originally Posted by LoveLeather View Post
No thats the link to the CSS, its in my head section
Ooops...yes, so you have. You've got the whole CSS in your head tags rather than external. Apologies. Your CSS there is missing <!-- and --> at the start and finish though. Any reason why you've not referenced this as a separate sheet?
Corrosive is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 02:30 PM   #9
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Quote:
Originally Posted by LoveLeather View Post
I have

<body bgcolor="#F7F7F7" onLoad="goforit()">

I just cannot seem to change it to make a difference!!!!!
What did you change it to?
Did you follow the instructions on the page I linked to? (Did you read it?)
domedia is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 02:32 PM   #10
LoveLeather
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 80
Default

I tried all sorts of combinations, but none worked, Im sorry I cannot remeber exactly.

I have been over it and over it and it will not work, so Im sure its a clash of java.
LoveLeather is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com