logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-08-2008, 04:00 AM   #1
MohaimenK
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Default Security Prompt for my new website

Hello, I am currently working on a website (my first) and everytime I check it on Internet Explorer 7 I get a pop up on top:




It seems to be caused by the flash files I have. Seems odd though because every other websites with flash I go to doesn't have this menu pop up. Is this because my site is not hosted yet and the files are only saved in my computer? Sorry, this is bugging me a little. Any explanation would be great. Thank you
MohaimenK is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 04:30 AM   #2
MohaimenK
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Default

Sorry if that is not enough information. The things I have that are flash are Date & Time on the top of the page which I believe follows what your computer's date and time are. I have a scrolling image bar in the middle and that's pretty much it. If needed, I can copy my HTML codes? Thanks

Oh, this problem is ONLY w/ IE7 not with Firefox.
MohaimenK is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 04:50 AM   #3
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,174
Default

this is just a setting on your browser options
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is online now   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 05:05 AM   #4
MohaimenK
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by edbr View Post
this is just a setting on your browser options
I c, but if checking any other live websites w/ flash, I do not get that message. Can it be caused because it is not live and the files are saved in my hard drive?
MohaimenK is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 07:15 AM   #5
Corrosive
Corrosive's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Bristol, England
Posts: 7,103
Default

Quote:
Originally Posted by MohaimenK View Post
I c, but if checking any other live websites w/ flash, I do not get that message. Can it be caused because it is not live and the files are saved in my hard drive?
Yes, that is exactly why it happens. If you published your site to the web you could view it without getting this message. It's nothing to worry about and I suggest you ignore it.
Corrosive is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 07:37 AM   #6
ranjan
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 405
Default Mark of the web

Or Use to avoid the nag

Commands > Insert Mark of the Web


http://kb.adobe.com/selfservice/view...9578&sliceId=1
ranjan is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2008, 12:10 PM   #7
MohaimenK
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 8
Default

Thank you guys! You are the best. I got really woirred at first because it's an e-commerce website and I don't have the $$ to pay someone to make me the website so I have to do it myself. It just worried me if everytime someone went into my site it'd cause that issue. Maybe it'd discourage them to visit there. But it's fine now. Thank you!
MohaimenK is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com