logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Graphic Design > Flash
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2008, 05:33 AM   #1
neovamsi@yahoo.com
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Question Drop down menu is not visible over Flash banner

Hi ,

I have created a Drop down menu list using Java, and i placed the flash animation as banner bottom of menu.

But when i look it in any browser the drop down menu is not appearing over flash, the drop down list is going at the backside of the flash banner

Please tell me how to get the drop down list is visible over the flash banner at the same time i need to play the flash at the bottom of the
drop down menu.

Can any one please tell me ,,,,, Please i need your help

Thanks
Vamsi
neovamsi@yahoo.com is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2008, 05:33 PM   #2
Rob_Che
Rob_Che's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,552
Default

Browsers tend to place plugins etc above other content...

Take a look here :
http://kb.adobe.com/selfservice/view...5523&sliceId=2

Rob
Rob_Che is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2008, 05:34 PM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Are you sure it's Java? Haven't seen one of those in a long time.
Please provide a URL so we know what you are talking about.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2008, 02:36 PM   #4
Rob_Che
Rob_Che's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,552
Default

Java / Javascript - potato potarto
Rob_Che is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2008, 06:42 PM   #5
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

They are complete different languages. Not even related to each other
(Syntax is a bit similar maybe)
domedia is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2008, 05:00 AM   #6
neovamsi@yahoo.com
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 4
Default

am trying to create a javascript menu at the top of a new webpage with a flash movie placed directly below. The menu has various levels of drop down sections. This works fine on its own. The flash movie also works fine on its own. However when I combine the two on one page with the menu in place at the top then the flash movie in place in a table directly below, the drop downs sections directly in line with the flash movie do not appear. Its as if they are a layer bleow the flash movie. (There is one section where the flash movie only covers half of a drop down menu) I have seen this combination working on other sites. Is there something that I am not doing correctly?
neovamsi@yahoo.com is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2008, 05:57 AM   #7
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

post
Url or code
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2008, 09:02 AM   #8
Rob_Che
Rob_Che's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,552
Default

Quote:
Originally Posted by domedia View Post
They are complete different languages. Not even related to each other
Yeah I realise, that's why the shocked look
Rob_Che is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2008, 04:05 PM   #9
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Quote:
Originally Posted by neovamsi@yahoo.com View Post
am trying to create a javascript menu at the top of a new webpage with a flash movie placed directly below. The menu has various levels of drop down sections. This works fine on its own. The flash movie also works fine on its own. However when I combine the two on one page with the menu in place at the top then the flash movie in place in a table directly below, the drop downs sections directly in line with the flash movie do not appear. Its as if they are a layer bleow the flash movie. (There is one section where the flash movie only covers half of a drop down menu) I have seen this combination working on other sites. Is there something that I am not doing correctly?
In your embed code for the flash movie, set wmode to 'transparent'
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com