logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-13-2008, 11:37 PM   #1
Labecs
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Default Image viewer with .swf not showing up

Can someone point me in the right direction to learn why the image viewer with the .swf I put on my page is not showing up in my page, please?

Thanks!
Labecs is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2008, 01:18 AM   #2
Cary
Cary's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 723
Default

Not without being able to see the page. Check if all the needed files are uploaded and in the correct locations.
Cary is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2008, 06:59 AM   #3
Ricky55
Ricky55's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: West Yorkshire, UK
Posts: 1,855
Default

This question must get asked at least once a week and the reason is always the same especially if you are just seeing a White space where your flash content should be.

Like Cary said ensure all files are uploaded to the server especially the script file that is used to embed the swf. Also ensure that you haven't done anything stupid like saving the swf outside of the site.

If you are using the insert flash button in dw cs3 or dw8.02 then this should work fine.
Ricky55 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2008, 10:06 PM   #4
rcsjackson
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default Same problem

I am new to web design and DW. I have basic understandings and think I have tried every answer I've come across for this. I am having the same problem. As far as I can tell, everything has been uploaded correctly. The page having the problem is www.haveyousparkledtoday.com/bioionic.html

I created the page in DW CS3, added the image viewer, told it which photos to use, can preview it successfully in DW, save the html and open that with Firefox and i previews offline fine. Once online it's just the white, no controls or anything. If I try and open the SWF file offline, it comes up blank, but the controls are there. The photos are in the images bin of my FTP client and the swf is in the same section as the html files.

Thoughts?

Thanks in advance.
rcsjackson is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2008, 10:18 PM   #5
rcsjackson
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default

Oh, if I type in www.haveyousparkledtoday.com/bioionic.swf it pulls up a blank swf with controls and the incorrect size.
rcsjackson is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2008, 11:02 PM   #6
Cary
Cary's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 723
Default

Works fine with javascript turned off. This file is missing:

http://www.haveyousparkledtoday.com/...tiveContent.js
Cary is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2008, 11:10 PM   #7
rcsjackson
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default

I hadn't even noticed that DW created a "scripts" folder in my website bin. Thank you so much!! I knew it was something obvious.
rcsjackson is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2008, 12:38 AM   #8
Cary
Cary's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Diego, CA
Posts: 723
Default

If things don't work right, double-check the links in your page. The link to this script is right in the head of the page.
Cary is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com