logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Web Hosting and FTP
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2008, 03:37 PM   #1
davidlew
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 12
Default Why Would Images "not Be Pointing Correctly" On Ftp Upload Of A New Site?

I've put together a new dreamweaver site that runs very well off line. all the html pages are in the \documents folder and all images are in \mages.
Went to upload through FTP to my MrSite webspace, and, although all the pages were there, and all the links worked, not one image was displayed. The placers were there with the little red cross icon, but no images.
MrSite said that the images were "not pointing correctly" because I'd simply done a cut and paste job with dreamweaver. ??? Not just confused, but now very frustrated having spent three days trying to try all methods of uploading and displaying. I've even tried bringing all the files into one folder.

What is both confusing and frustrating is that we put together a different dreamweaver site last august using webspace purchased from MrSite, but we didnt use any of their program - we just put the dreamweaver site, images an all, through the ftp process - all the files were in one folder and it all went up into \wwwroot no problem and has been running for 8 months trouble free.

The new site is to replace an existing site that was constructed in the MrSite system about a year ago. Surely the new dreamweaver site should have just replaced the files and the new site should be up and running?? One site using virgin webspace runs perfectly well, the other site wont display images (but it is replacing a MrSite set of pages)
Anyone got any ideas please?
davidlew is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2008, 01:59 AM   #2
mangofreak
mangofreak's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Toronto-Canada
Posts: 444
Default

show your code or a link where we can see the problem
__________________
J.
DW | FW | HTML | CSS | ASP | some PHP | Windows | Ubuntu
mangofreak is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2008, 09:22 AM   #3
tux
tux's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Isle of Wight, that little island right at the bottom of the UK
Posts: 657
Default

As mango says we need to see you code or a link to the page.

It sounds to me like you the source to the images are pointing to your local folder and not to the remote folder on your web space.

Regards, Paul
tux is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com