logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Video Tutorials
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2008, 12:08 PM   #1
ali_b
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 80
Default Installing Wamp tutorial

Hello,

Im having a slight problem with wamp. Ill try and explain it as best i can.

I watched the video tutorial on installing wamp by Neonfluxx which is great, i was able to do it all perfectly but there are a couple of problems.

the first problem:

its all running fine, im editing my php and css pages, saving thm, uploading them and previewing them in firefox and it all works perfectly.

about 10 minutes in editing my css page i save the changes ive made, upload it and preview it and nothing changes. for example: i was editing the margin width... margin-left:4em; then i change it to margin-left:5em; save it, upload it and when i preview it nothing changes.

BUT... if i completely take out margin-left:4em; save it, upload it, preview it it changes then i put in margin-left:5em; save it, upload it, preview it and it does change... This is REALLY frustrating and i have no idea why it stops working...

the second problem:

after using wamp for a wee while i i get an "end now" pop up thing which come up saying apache isnt responding... could this have anything to do with the first problem? i have no idea lol.

Thank you very much for your help.

Ali Black
ali_b is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 12:15 PM   #2
davidj
davidj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Toon (newcastle upon Tyne)
Posts: 8,256
Default

Quote:
after using wamp for a wee while i i get an "end now" pop up thing which come up saying apache isnt responding...
apache is hanging

could be a dodgy install or another application interacting with it
__________________
Would you like to learn PHP from me? Check out -> www.codezenith.co.uk
davidj is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 12:22 PM   #3
ali_b
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 80
Default

hmm is there any way to find out if another application is interacting with it?
ali_b is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 12:57 PM   #4
davidj
davidj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Toon (newcastle upon Tyne)
Posts: 8,256
Default

skype is a pain

as this uses the same ports
__________________
Would you like to learn PHP from me? Check out -> www.codezenith.co.uk
davidj is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2008, 10:50 AM   #5
ali_b
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 80
Default

still not working
ali_b is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2008, 12:16 PM   #6
davidj
davidj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Toon (newcastle upon Tyne)
Posts: 8,256
Default

sorry

its one of those things which cant be identified without seeing your system

it could be anything
__________________
Would you like to learn PHP from me? Check out -> www.codezenith.co.uk
davidj is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2008, 06:25 PM   #7
davidj
davidj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Toon (newcastle upon Tyne)
Posts: 8,256
Default

do you have IIS installed and running?
__________________
Would you like to learn PHP from me? Check out -> www.codezenith.co.uk
davidj is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com