logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Web Hosting and FTP
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2007, 08:09 AM   #1
ayok
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rotterdam
Posts: 55
Default Different Result

Hi,
I've just created this website (unfinished), but i've got problem with the product and project pages. Some pages cannot load swf and open database. I don't understand, because it works in my local server on my computer.

I work with dw cs3. Never had such problem with dw 8. Could anybody please help me out here?

Thanks,

ayok
ayok is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 09:32 AM   #2
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

re the database I would check your connection scripts first
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 09:37 AM   #3
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

jij heb ..a few... bahasa lain-lain ..daar op... your site
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 09:50 AM   #4
ayok
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rotterdam
Posts: 55
Default

Hehedbr.. as i said, it's not finished yet. at least you understand those language.

Any idea why it doesnt load the swf file?

here is my connection script
Code:
<?php
$db_link = mysql_connect("localhost", "bunaken", "");
if (!$db_link) {
   die("Could not connect: " . mysql_error());
}
mysql_select_db("bunaken") or die("Could not select database");
?>
Thanks

ayok
ayok is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 10:19 AM   #5
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,176
Default

you aren't getting an error showing are you? so I am wrong about that . Have you set permissions for the user?
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 03:27 PM   #6
ayok
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rotterdam
Posts: 55
Default

No i got no database error. Which folder should I set the permissions?

The pages work on my local server, but not on the web server.
ayok is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 04:41 PM   #7
ayok
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rotterdam
Posts: 55
Default

Now the swf file appears on those pages after I re-uploaded it with other ftp tool (not dreamweaver). What's wrong with dw cs3?
ayok is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 08:57 PM   #8
ayok
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rotterdam
Posts: 55
Default

Anotherpage. On this page, you can find some company projects which are taken from mysql database. But I cannot get the data when I clicked on one of the project. No data is selected in the next page. However, the script is working properly if I tested it on my localhost.

Here is the php script on index.php
Code:
<?php
include "../../dbconnect/koneksi_db.php";
$result=mysql_query("SELECT * FROM project");
while ($data=mysql_fetch_array($result))
{
	echo "<a href=detail.php?id=$data[proj_no]>$data[title] - $data[company]</A><BR>";
}
From this index page, we can click on one of the links to the project detail which goes to detail.php.

Code:
<?php

include "../../dbconnect/koneksi_db.php";
$result = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE proj_no='$id'") or DIE(mysql_error());
$data = mysql_fetch_array($result);
$body_project = nl2br($data[body]);

echo "<h1 align='center'>$data[title]</h1>";
echo "Begin: $data[year]<br>Status: $data[status]<br>Bedrijf: $data[company]<br>";
echo "<p>$body_project</p>";
echo "<a href='file/$data[file]'>dossier downloaden<br>";
echo "<a href='index.php'>terug naar projecten</a>";
?>
In this page, the information cannot be shown in the browser.

Could anybody help me to find out what's wrong?

Thanks,
ayok
ayok is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 06:56 AM   #9
ayok
 
Join Date: Nov 2007
Location: Rotterdam
Posts: 55
Default

nevermind, it's solved.
Thx.
ayok is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com