logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-29-2007, 11:12 AM   #1
Karkar
Karkar's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Melbourne, Australia
Posts: 173
Default cannot preview page in browser??

the site i have been working on for the past few weeks no longer allows me to preview in browser ever since i started a new site. The new site allows me to preview in browser though.
Whenever I try to preview my original site in the browser it attempts to connect to host server. When i connect it opens up the site as http://ftp.yaddayadda .com and displays an HTTP 400 bad request page???

Please help.
Karkar is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2007, 11:21 AM   #2
Karkar
Karkar's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Melbourne, Australia
Posts: 173
Default

Nevermind. I just figured out it was the test server screwing me haha. Thanks anyways
Karkar is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2007, 04:27 PM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Hey what was the solution? (thinking of future visits to this page by people that has the same problem)
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com