logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Web Hosting and FTP
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2007, 11:03 AM   #1
peacock
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 19
Default Help with multiple domains

Hello I currently have to hosting packages with 123-reg, each one with one domain on. I have recently bought two further domains (.co.uk and .com) and wish to put them on one of my existing domains. Can someone please explain how to do this I have emailed/called 123-reg numerous times but with no luck they just don't seem to answer and couldn't find any advice about multiple domains on their help files!!

Any help would be greatly appreciated!

Thanks
peacock is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 02:23 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

I've dealt with *many* domain registars, and I have to say my experience with 123reg is by far the worst..

Quote:
Originally Posted by peacock View Post
I have recently bought two further domains (.co.uk and .com) and wish to put them on one of my existing domains.
What do you mean by 'put'?
domedia is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2007, 01:41 PM   #3
pipeten
 
Join Date: Dec 2006
Location: Sheffield, UK
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by peacock View Post
Hello I currently have to hosting packages with 123-reg, each one with one domain on. I have recently bought two further domains (.co.uk and .com) and wish to put them on one of my existing domains. Can someone please explain how to do this I have emailed/called 123-reg numerous times but with no luck they just don't seem to answer and couldn't find any advice about multiple domains on their help files!!

Any help would be greatly appreciated!

Thanks

Do they not even answer the phone?
pipeten is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007, 12:29 AM   #4
Amerio
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 15
Default

I think You mean Domain Forwarding
Well .. I tried 123Reg Before only for 2 months
from what i can remember
you need to go your panel "Manage Domains"
then you should enter your new domain name and modify the domain it for the same Web server
then you have to choose forwarding type
2 Kinds of Domain forwarding
non-Framed Web forwarding to url
Framed web Forwarding to url
I Hope this is the solution
Otherwise you need to ask your Domains Provider to help
Amerio is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2007, 11:18 PM   #5
peacock
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 19
Default

Thanks very much it was the web forwarding. 123reg finally came back to me, but a word of warning out there to anyone looking to use 123reg their customer service was terrible!! No reply to emails, phones etc!
peacock is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2007, 12:03 AM   #6
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

SO they have not changed.. not good
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com