logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Video Tutorials
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2007, 11:06 PM   #1
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default Video tutorials not working?

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:48 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 11:13 PM   #2
davidj
davidj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Toon (newcastle upon Tyne)
Posts: 8,256
Default

you have to clear your cache

then try again
__________________
Would you like to learn PHP from me? Check out -> www.codezenith.co.uk
davidj is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 11:23 PM   #3
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:48 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 11:29 PM   #4
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:49 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 07:54 AM   #5
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:49 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 09:36 AM   #6
davidj
davidj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: The Toon (newcastle upon Tyne)
Posts: 8,256
Default

this is a glitch in your software

I know i have had the same experience but after clearing my cache sorted it for me.

Is anyone else having trouble?
__________________
Would you like to learn PHP from me? Check out -> www.codezenith.co.uk
davidj is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 09:42 AM   #7
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:49 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 09:56 AM   #8
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:49 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 03:13 PM   #9
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

I remember davidj had the exact same problem, and I'm pretty sure we solved with him just clearing his cache. I know repaeting this info don't help you much West

Did you try a forced refresh in the pop-up window? CTRL+F5
domedia is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2007, 03:19 PM   #10
westmatrix99
westmatrix99's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 45
Default

1234567890

Last edited by westmatrix99; 03-19-2007 at 02:50 PM..
westmatrix99 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com