logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-20-2006, 03:21 PM   #1
tristan888
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default Table background image problem

I have given a table a background image in a template file and it shows fine when the template page is previewed in IE browser. However, when I create a new basic HTML page based on this template, this table background image does not display on this page.
Whats going on?
tristan888 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2006, 04:19 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Quote:
Originally Posted by tristan888 View Post
Whats going on?
Have no idea, you haven't shown us any of your pages or code

It sounds like your site definition settings might not be correct, but there's no way I can know this for sure.

Welcome to the forums btw!
domedia is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2006, 04:32 PM   #3
tristan888
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default

Cheers, here is the code for the table background image from the template file:

<table width="100%" background="../images/TextBoxBkground2.JPG" border="0" cellpadding="11" cellspacing="0">
tristan888 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2006, 05:02 PM   #4
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Look fine, and what is the same code from the page you make from the template?
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com