logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Dreamweaver General
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-17-2006, 01:21 PM   #1
Basscadet
 
Join Date: May 2005
Posts: 9
Default Changing image in a frame when page loads in another frame

I have a site that is split into 2 frames ("nav" and "content"). The "nav" frame contains images for navigation buttons and the "content" frame is where the site's content loads. The nav buttons all have a simple javascript rollover on them that turns the image from yellow to white when the user rolls over it.

I am trying to find out if when the user clicks a button and the content loads in the "content" frame can the button that has been clicked stay in the rollover state ie: all other buttons are yellow but the clicked button stays white to show that is the page they are on.

Hope this makes sense, thanks in advance for any help people can give!
Basscadet is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2006, 02:02 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

IF you change them button from mouseoverbuttons to onclick buttons and don't change them back when you onrelease.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2006, 03:20 PM   #3
Basscadet
 
Join Date: May 2005
Posts: 9
Default

Hi, thanks for your reply. Would that not just stop the rollovers working? I still need to keep the rollover happening, but then stop it if the button is clicked. Likewise if another button is then click the first one needs to go back to its original state and have a rollover on it.
Basscadet is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2006, 03:38 PM   #4
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Hmmm.. the only way I know that this would work, is if you remove the frames and use the dreamweaver templates instead. Then you can use your server side language available and detect which page you're on and display a different set of code for the nav button for the page you're on.

In PHP it would be something like:
Code:
<? if (basename($PHP_SELF)=="products.html"){echo'[img]image.gif[/img]';} ?>
Anyone else?
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com