logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Hand Coders Forum > HTML and CSS
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-03-2011, 02:43 PM   #1
Hunter86
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 35
Default Content container not rendering properly in some browsers

Hi Guys,
I am near completion on a the first site i have coded for a while. When i was coding i checked the site on mac firefox, chrome, safari. Also on windows firefox chrome safari and all appeared fine. When i used another windows machine in ie and firefox(up to date version) the main content container is half size this problem also occurs on the iphone too.

im really stumped and cant find the issue i have gone through the css and checked the container sizes with padding etc and nothing seems to be breaking out unless im missing it. Ive thought about size issue but im using a 27" screen at high res and the other machine i tested was a large high res. Works fine on my windows 17" screen. Does anyone else see the issue on the browser that i am explaining?
the testing domain is here
Hunter86 is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com