logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-24-2010, 04:33 PM   #1
olsen
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
Smile Spry Tabbed Panels - blue tab missing!!

Hi - IŽam new here, but I can see here are many fine experts!
Have a problem with one of my html-files with Tabbed Panels.
The little blue outline highlighting box has suddenly disappeared.
I have some text in the content and now I can`t make corrections, because when I click here only the div tag will be selected.
I am using CS3, OS 10.5 on a G4.
Please help
olsen is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 05:20 PM   #2
gentleone
gentleone's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rhodes, Greece
Posts: 2,837
Default

code or a link please?
gentleone is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 05:50 PM   #3
olsen
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
Default

Hello gentleone - and thank you for your quick reply.
Please look at www.dassovius.dk
Maybe you also can tell me why the site jumps a little up and down?

Thank you...
olsen is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 05:57 PM   #4
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

WARNING: If you're going to check out that link, turn off the sound on your computer. It's a bit obnoxious!
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2010, 06:00 PM   #5
olsen
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
Default

OH sorry - the problems is on the "arkivside.htlm"
olsen is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2010, 10:16 AM   #6
gentleone
gentleone's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rhodes, Greece
Posts: 2,837
Default

I've checked the page (Firefox, Safari and Opera all on the Mac) and I couldn't see really what you mean with jumping up and down. I didn't see that.

Regarding the highlighting issue I saw only in Safari that there is still the blue highlighting border on a active tab (only the top border is missing there), so I think you somehow messed up the padding or margins of the tabs in your SpryTabbedPanels.css
gentleone is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2010, 03:43 PM   #7
olsen
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
Default

Hello Gentleone and thank you for coming back to my ?
Well - what I mean with jumping is that if you use the menu panel the different html-files do`nt show up on the exactly same spot.

Regarding my questing about the little blue - it is correct that I have tried making different padding and margings and maybe the faulth is arised from these attemp. But what can I do? As you can see there is a missing link in "regnskab 2009" and I am not allowed to make corrections. Do I have to make a new layer?
Regards Erik
olsen is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2010, 09:00 PM   #8
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

Quote:
Originally Posted by olsen View Post
Well - what I mean with jumping is that if you use the menu panel the different html-files do`nt show up on the exactly same spot.
Is it because some of the pages are long enough to require scrollbars and others aren't? When a scroll bar is needed it appears on the right of the screen and the content is shifted left slightly.
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2010, 09:42 PM   #9
gentleone
gentleone's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rhodes, Greece
Posts: 2,837
Default

Quote:
Originally Posted by DWcourse View Post
Is it because some of the pages are long enough to require scrollbars and others aren't? When a scroll bar is needed it appears on the right of the screen and the content is shifted left slightly.
That's what I also thought in the first place, but if you switch between the page 'kanaler' and 'internet' there is a shifting while both pages have a scrollbar.

I guess there is difference in margin or padding between these pages, but I couldn't find it yet.
gentleone is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2010, 10:25 AM   #10
olsen
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
Default

Hi gentleone.
Have found out what goes wrong regarding the spry panel (little blue outline) If you put on a croll function to the file THE BLUE OUTLINE DISAPPERED and you can no longer edit.!!!!!
Strange and no good...
olsen is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com