logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2012, 03:25 PM   #1
RCTutz
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 10
Default Spry menu's dissappear!

Hi,
I created a site to test Dreamweaver.
here is the link: http://rctutorials.net16.net/
I used a standard template with spry menu's, if I preview the site, they are there, but after the upload, the are gone!
What is the problem?
Am I using a hosting service which doesn't support this?
RCTutz is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2012, 05:03 PM   #2
mangofreak
mangofreak's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Toronto-Canada
Posts: 444
Default

the supporting files for css and so on are not referred properly:
Code:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="file:///C|/Users/Gert Jan/Desktop/Nieuwe map/Publish/stylesheet.css" />
		<script type="text/javascript" src="file:///C|/Users/Gert Jan/Desktop/Nieuwe map/Publish/SpryAssets/SpryAccordion.js"></script>
		<link href="file:///C|/Users/Gert Jan/Desktop/Nieuwe map/Publish/SpryAssets/SpryAccordion.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
This is how they should be:
Code:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://rctutorials.net16.net/Publish/stylesheet.css" />
		<script type="text/javascript" src="http://rctutorials.net16.net/SpryAssets/SpryAccordion.js"></script>
		<link href="http://rctutorials.net16.net/SpryAssets/SpryAccordion.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
as you can see, your files even though they may be published, the code above indicates they are on your local computer not on the server.
__________________
J.
DW | FW | HTML | CSS | ASP | some PHP | Windows | Ubuntu
mangofreak is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2012, 08:49 PM   #3
RCTutz
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 10
Default

I tried changing it, but it is still the same
RCTutz is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2012, 09:33 PM   #4
mangofreak
mangofreak's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Toronto-Canada
Posts: 444
Default

did you upload all the files? including CSS and JS
__________________
J.
DW | FW | HTML | CSS | ASP | some PHP | Windows | Ubuntu
mangofreak is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2012, 01:02 AM   #5
johnMoss
johnMoss's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas
Posts: 867
Default

You said you made the change, but on your site I still see
HTML Code:
 
<
link href="file:///C|/Users/Gert Jan/Desktop/Nieuwe map/Publish/SpryAssets/SpryAccordion.css" rel="stylesheet"
So:
1) In Dreamweaver, open up your content page, contained in the 'templates' folder.
2) highlight, and then delete, the following from your css link
HTML Code:
=file:///C|/Users/Gert Jan/Desktop/Nieuwe map/Publish/SpryAssets/SpryAccordion.css
(get rid of the remaining quotes "" too, they don't show up in these html boxes)
3) Now put the = sign after 'href'.
4) Upon doing so, the 'browse button' will appear.
5) Navigate to your css file & select it.
6) Click save. A pop up box will ask you if you want to update files. Choose yes.
7) Upload to server & it'll work jus fine...
__________________
LinkedIn: jM
johnMoss is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2012, 01:05 PM   #6
gentleone
gentleone's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rhodes, Greece
Posts: 2,837
Default

Or define your site in DW and it should automatically change the paths relative to the root directory. I can't confim the last part, but that's what I think. If not then you will have to do it manually.

Before you start working on a site in DW, you must define the site first:
menu > site > manage sites
Then you won't have this problem anymore.
__________________
www.gentlemedia.nl
gentleone is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2012, 01:26 PM   #7
johnMoss
johnMoss's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas
Posts: 867
Default

Since he had a template I assumed he'd already defined the site. Good point though, that is likely the real problem...
__________________
LinkedIn: jM
johnMoss is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2012, 06:51 PM   #8
RCTutz
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 10
Default

Thanks for all your support!
I got it fixed now.
RCTutz is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com