logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2012, 08:18 AM   #1
Bunsen
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Question Spry Menu incorrect when posted to web

Hi

This is probably an easy question but I can't find the answer.

I've created a spry menu bar for a web site. Everything is fine when I test it on my PC but when I load it to the web all the graphics disappear and the menu just shows in plain text. I know it is something I have doine wrong

Any help please
Bunsen is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 12:48 PM   #2
gentleone
gentleone's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rhodes, Greece
Posts: 2,837
Default

can you give us a link? how can we tell what's wrong without seeing anything?
__________________
www.gentlemedia.nl
gentleone is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 07:09 PM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

You did something wrong..
domedia is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 03:04 AM   #4
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

I'd bet that you either:

Didn't upload the files in your Spry Assets folder or

The link to your .css (and .js ?) file is pointing to a file on your local computer. Possibly the result of incorrectly defining you site.
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com