logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Hand Coders Forum > HTML and CSS
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-29-2010, 07:21 PM   #1
Mad Mike
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Default Problem with css file updating ALL pages

I am using DWCS3....When I update my .css file to the server it does not update all the html pages. Its strange that some of the pages I created more recently update just fine, but the older pages wont update....any ideas?
Mad Mike is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2010, 07:37 PM   #2
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

url please? And tell us which pages update and which don't.
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2010, 09:04 PM   #3
Mad Mike
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Default

The url is: http://www.educatorworksheets.com/. This page updates each time I change the .css file.

Some of problem pages include: http://www.educatorworksheets.com/Ma...thematics.html

http://www.educatorworksheets.com/So...alStudies.html

You can see the the difference in the placement of the arrows and the line spacing of the links.

Thanks for the help!
Mad Mike is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2010, 09:28 PM   #4
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

The only difference I see is the top-margin is not displaying above the ol on http://www.educatorworksheets.com/Ma...thematics.html, which is probably a browser quirk. I'd explicitly set a margin for the ol tag and see if that make the pages display correctly.

And remember you may need to refresh your browser view to make sure you're seeing the current version of the page.
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 02:49 AM   #5
Mad Mike
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Default

I downloaded Firefox and Chrome in addition to IE to see if my pages displayed differently from one browesr to another...IE is the only browser that displays my <ol> differently from page to page. Firefox and Chrome display my <ol> just fne but wont display my SPRY menus....any suggestions?
Mad Mike is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 03:40 AM   #6
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,162
Default

its showing for me in FF
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 04:01 AM   #7
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

In your horizontal menu, you applied position: fixed; to the ul.MenuBarHorizontal li rule. At the very least that needs to go. You shouldn't edit the position property in a Spry menubar.
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 04:02 AM   #8
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

And, I hate to say this, but using tables for layout isn't a good idea anymore. (although I guess you didn't do it everywhere)
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 04:08 AM   #9
DWcourse
DWcourse's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276
Default

On your vertical menubar you've added a paragraph after the final </li> closing tag but still before the closing </ul> tag. Move the paragraph after the unordered list and see if that helps.

Then read The Ten Commandments for Editing Dreamweaver’s Spry Menubars at http://www.dwcourse.com/dreamweaver/...y-menubars.php (some of the comments are helpful as well).
__________________
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2010, 02:07 PM   #10
Mad Mike
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 12
Default

Are you saying that I should remove (delete) ALL positioning and display settings from my Horizontal and Veritcal styles including everything like ul.MenuBarVertical ul, ul.MenuBarVertical li, etc...?

It seems like that was the only way I could get the menus to look correct in IE.
Mad Mike is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com