logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2009, 10:16 AM   #1
thedon
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 74
Default Want Vertical Submenu's to show arrow on right hand side of box

Hi,
I have a vertical menu which I have been working on on my site http://www.thai-discovery.com/

for the shopping menu which has submenu's in it, it does not show a arrow on the right side of the box to show it has submenu's. I hope I am explaining this correctly.

And yes I know my style codes need work. But I really want thmy spry menu to have the arrows on the right side of the box.

Any experts out here?
thedon is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009, 03:08 PM   #2
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

I don;'t see any reference to how you're handling the arrows in your code.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 01:38 AM   #3
thedon
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 74
Default

I know I don't have it in the code, how do I put it in?
and what code do I need
thedon is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 09:09 AM   #4
thedon
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 74
Default

OK, I have now put an arrow tip on my vertical menu bar that have sub menu's. But now there is a box around the image, why the hell is that?
How do I fix this?
thedon is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2009, 09:45 AM   #5
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,164
Default

its a link so have you got text decoration none?
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2009, 01:39 AM   #6
thedon
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 74
Default

In my About Thailand submenu I have put

<img src="images/sub menu button.png" width="12" height="8" text decoration="none" align="right" />

But nothing seems to happen, do I have this in the right place?
thedon is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2009, 01:41 AM   #7
thedon
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 74
Default

I mean text-decoration=none
thedon is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2009, 02:08 AM   #8
edbr
edbr's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bali
Posts: 11,164
Default

i didnt look but it is probali a link so you need to look at the class for the menu and its 'a' properties
__________________
If you're happy and you know it shake your meds!
different style links examples

Flight / Hotel search
Free script download
Bali Villas
edbr is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2009, 10:05 AM   #9
thedon
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 74
Default

Quote:
Originally Posted by edbr View Post
i didnt look but it is probali a link so you need to look at the class for the menu and its 'a' properties
Ok, I have fixed this issue, thanks for all your help.
I just put border="none" in a funny place so it did not work
thedon is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com