logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 06:47 PM   #1
roselaw
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Default Spry issues

I am editing my company's website, and when I view the site without publishing it, it looks perfectly fine. However, when I uploaded it, the spry toolbar looks like tabbed text spanning the website. I'd like to get back to the toolbar I created.
If you click on the links, they still work and take you to the other pages of the site (where you can see the old tabs).
Here is the site: http://slroselaw.com/
If nothing else, how do I remove all parts of the spry coding so that it doesn't mess up my page? Worst case, I can just put the old tabs back in.
Thank you!
roselaw is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 06:51 PM   #2
roselaw
 
Join Date: May 2012
Posts: 2
Default

I'd also like to add, I did upload the spry folder.
roselaw is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 08:43 PM   #3
johnMoss
johnMoss's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Dallas
Posts: 867
Default

You can leave the spry, it will work just fine. 2 cents says you haven't uploaded the spry assets folder that got created when you added the new effect.
Look at your file directory for this site in your computer, and then compare it to what's on the server. See anything missing?
__________________
LinkedIn: jM
johnMoss is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com