Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2012, 07:18 AM   #1
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Question Spry Menu incorrect when posted to web


This is probably an easy question but I can't find the answer.

I've created a spry menu bar for a web site. Everything is fine when I test it on my PC but when I load it to the web all the graphics disappear and the menu just shows in plain text. I know it is something I have doine wrong

Any help please
Bunsen is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 11:48 AM   #2
gentleone's Avatar
Join Date: Nov 2009
Location: Rhodes, Greece
Posts: 2,837

can you give us a link? how can we tell what's wrong without seeing anything?
gentleone is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 06:09 PM   #3
domedia's Avatar
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730

You did something wrong..
domedia is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2012, 02:04 AM   #4
DWcourse's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 3,276

I'd bet that you either:

Didn't upload the files in your Spry Assets folder or

The link to your .css (and .js ?) file is pointing to a file on your local computer. Possibly the result of incorrectly defining you site.
If my answer helped, check out DWcourse.com for Dreamweaver tips and tutorials.
DWcourse is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com