logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2011, 01:22 PM   #1
chiqui
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Question Spry tabbed panel created in Dreamweaver gives me error when I validate it why?

I created a Spray Tabbed Panel in Dreamweaver and when I validate the code it gives me errors. I don't understand why since all the code was generated by Dreamweaver. Can someone help me with this?
chiqui is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 01:24 PM   #2
chiqui
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Default

Please Help!!!
chiqui is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 02:04 PM   #3
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Hi Chiqui, You have to give some information for anyone to have any idea about what your errors are.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 05:28 PM   #4
chiqui
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Default

ok, I'm attaching the code to this reply. I'm very surprise I'm getting all these errors and the page looks different on all the browsers (Safary, FireFox and Chrome I couldn't find a version of IE for Mac). When I tried to validate the code with the W3 validator and the Dreamweaver validator its telling me there are errors on the code Dreamweaver generated. I'm very confused and running out of time since I have to submit this project by next week Please help!!!
Attached Files
File Type: doc webpagecode.doc (8.4 KB, 0 views)
chiqui is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 06:30 PM   #5
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

DO you have a link?
domedia is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 07:54 PM   #6
chiqui
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by domedia View Post
DO you have a link?
No, the page is not online yet? Do you need all the files?
chiqui is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 09:45 PM   #7
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Nope, I just need a link. If you can put your project somewhere temporarily, it should be pretty easy to look at.
domedia is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2011, 01:49 PM   #8
chiqui
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Default

could you suggest a place for me to upload the files temporarily for free. thank you.
chiqui is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2011, 02:42 PM   #9
chiqui
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Default

the only place I could think of is DropBox but inorder to share the files with you I need an E-mail account.
chiqui is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2011, 05:10 PM   #10
domedia
Administrator
domedia's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 9,730
Default

Just upload the files to your website somewhere which is not linked in from anywhere, and share the link in here. The best and easiest way for anyone here to troubleshoot your website, is just to put the working website up so we can look at it.
domedia is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com