logo-dw

Go Back   Dreamweaver Club Forums > Dreamweaver forums > Spry
Register FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-18-2009, 02:23 PM   #1
stevenradams
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 34
Default spry dataset displays on page as code...pls help!

hello all

i am having a problem with datasets and would really appreciate some advice.

i have a blog on my website. i have created a blog feed that works just fine. now, i am trying to create one of those 'latest posts' sections that i can feature on my main template, so whichever page the user is on, they can see my latest blog entries.

everything seems to work fine... when creating the dataset, DW recognises the right stuff from my .rss file. however, when i try and drag an entry from the bindings tab into my layout {stevenadamsblog::title} for example it doesn't actually display a blog title... it just shows this code.

if someone could point me down the right path to sorting this out, i would really really appreciate it!

s
stevenradams is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2009, 02:24 PM   #2
stevenradams
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 34
Default

sorry... the url is www.adamsapplemedia.co.uk
stevenradams is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2009, 04:47 PM   #3
stevenradams
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 34
Default

solved the issue - to make the binding reference dynamic I had to convert the div into a spry data region, and set its ID to the old div name (to retain css applicability).

stevenradams is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com