Dreamweaver Club Forums

Dreamweaver Club Forums (http://www.dreamweaverclub.com/forum//index.php)
-   Spry (http://www.dreamweaverclub.com/forum//forumdisplay.php?f=189)
-   -   spry dropdown - no error but use container? (http://www.dreamweaverclub.com/forum//showthread.php?t=45805)

mdemetri2 07-08-2013 04:55 PM

spry dropdown - no error but use container?
 
hi, does anyone know what to change in order to get the affect used in the last example at: http://adobe.github.io/Spry/samples/...ionSample.html

rather than display an error message, it just colours the dropdown.....

help would be really appreciated!
Thank you


All times are GMT. The time now is 02:54 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com