Dreamweaver Club Forums

Dreamweaver Club Forums (http://www.dreamweaverclub.com/forum//index.php)
-   Spry (http://www.dreamweaverclub.com/forum//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Vertical menu has problem (http://www.dreamweaverclub.com/forum//showthread.php?t=34456)

thedon 11-24-2009 07:53 AM

Vertical menu has problem
 
Hi,
I have had my vertical menu for a while now and all of a sudden there seems to be a problem, not sure if I stuffed something up by accident, but to my knowledge I have not changed a thing to it and I get a "False" white box now when I click on a menu that has a sub button as picture below.

Anyway to fix this?

http://i723.photobucket.com/albums/w.../problem-2.jpg

Corrosive 11-24-2009 04:28 PM

Not psychic. Need link.

thedon 11-25-2009 01:51 AM

http://www.thai-discovery.com

edbr 11-25-2009 02:55 AM

Quote:

Originally Posted by Corrosive (Post 170247)
Not psychic. Need link.

i knew you would say that

edbr 11-25-2009 02:58 AM

im not getting that error on ff at least

thedon 11-25-2009 03:51 AM

yes the error is not showing in FF. That is weird.

Corrosive 11-25-2009 06:20 AM

Nor Chrome. Which browser are you getting the problem with?

gentleone 11-25-2009 06:41 AM

Safari on the Mac seems to work fine too... let me guess...IE??? ;)

thedon 11-25-2009 08:17 AM

Yes, IE. It as working fine a few days a go. Maybe I will just redo the menu again.

thedon 11-27-2009 08:18 AM

ok, I have fixed the 'false' probem, but now I have a new problems as below.
How do I fix this, I have tried many things but it just won't changehttp://i723.photobucket.com/albums/w.../problem-3.jpg


All times are GMT. The time now is 07:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 DreamweaverClub.com