PDA

View Full Version : Help!


ozziecetin
05-18-2017, 12:47 AM
This is probably very is for you guys. I'm new to all this. At the very beginning of my code, there is a single line that has: <body></Body>. That's it. Nothing in between. Having the code there stops me from using the design view. Having it there makes the design view blank. anything I type into the blank design view shows up between the body tags. and if I delete the body tag design view comes up but it ruins how the rest of the page looks.

Having the body code there and using live view or doing a preview in the browser everything looks fine.

Any help?

here is just that bit of code

<!DOCTYPE html>
<html>
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body></body>
</html>
<p><br />
<title></title>
</p>
<title></title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link href="https://www.w3schools.com/w3css/4/w3.css" rel="stylesheet" /><!-- Navbar (sit on top) -->
<div class="w3-top">
<div class="w3-bar w3-white w3-wide w3-padding w3-card-2"><img src="Images/Logo.png" style="height:"100px" width="200px" /><b>Ozzie Cetin</b> Live & Studio Engineering

edbr
05-18-2017, 03:00 AM
ok code is a bit messed up . here

<!DOCTYPE html>
<html>
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

<title> ypour page title</title>
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
</head>
<body>
<link href="https://www.w3schools.com/w3css/4/w3.css" rel="stylesheet" /><!-- Navbar (sit on top) -->
<div class="w3-top">
<div class="w3-bar w3-white w3-wide w3-padding w3-card-2">
<img src="Images/Logo.png" width="100" height="200" alt="logo">
<b>Ozzie Cetin</b> Live & Studio Engineering </div>
</div>
</body>
</html>
i closed the div tags but not sure if closed in correct paces