PDA

View Full Version : how to set up "manage sites" on new computer


mek113
10-20-2015, 09:44 PM
I finally had to break down and get a new computer but now I have this major headache to get all my websites functioning correctly in Dreamweaver. I have 26 websites that I maintain. The folders were all moved over from old computer intact but obviously nothing is in the Manage Sites. Is there any hope in fixing this easily? I using DW CS3.

edbr
10-21-2015, 01:54 AM
http://www.thesitewizard.com/dreamweaver/move-dreamweaver-new-computer.shtml
Try this

mek113
10-21-2015, 04:15 PM
thanks for the link. I'll give that a try.

mek113
10-21-2015, 07:00 PM
The technique from your link worked just fine for importing one website but when I attempted to import a 2nd website, DW is wanting to pull in all of the other 26 websites with it. I tried this on several different websites thinking it might be a glitch but it did the same thing. I opened the .ste files in Notepad and there is only one website referenced in it so I can't figure out why it's pulling in the files from all 26 websites. Please help!!!