PDA

View Full Version : Navigation Menu


unknownflavor
10-05-2015, 05:02 PM
Hello All,

I have Dreamweaver CC running on a MAC OS X. I created a Bootstrap page with a Navigation Menu and it looks great. I just have 1 question. Do I have to duplicate the Navigation Menu on each additional page or is there a easier way for me to have 1 master Navigation Menu and when I edit that, it changes on all additional pages.

Is there a simple way to do this?

Thanks in advance.

edbr
10-06-2015, 12:57 AM
use includes.
with php the syntax is
<php
include 'helloworld.txt' ;
?>
you can include with html by using <object.
<object data="helloworld.txt"></object>

im using a txt file in the examples as there does not seem to be a reason for security

deafboyzaudio
10-09-2015, 05:48 AM
there is great tut on includes by Corrosive listed on the main homepage of DWClub. here is the link just to make it even easier :D

http://www.dreamweaverclub.com/php-includes.php