PDA

View Full Version : Include


blake
08-06-2013, 05:21 AM
Anyone know how to make an Include for a menu so it will update the menu on all pages at one time?

I'm not a php anything and need some help with this.

Thanks

edbr
08-06-2013, 05:32 AM
if the pages are php you use the code
<?php include('incl/menu.php'); ?>
path to your file you want to include

blake
08-06-2013, 05:38 AM
Wow thanks, now where do I place the code?

I'll start on the site soon and will make the pages in php.

edbr
08-06-2013, 07:54 AM
where you want the include to be . for instance <div id="menu">
<?php include('incl/menu.php'); ?>
</div>