PDA

View Full Version : updates dont SHOW on chrome !!


minpot
11-20-2012, 11:30 PM
I have made a few updates on my template, have updated all the files that link to it, uploaded to the server BUT when i go to Chrome they dont show
but when i go to iexplorer or firfox they do show.
Its like Chrome does not pick up the updates and the other browsers do :((

Anybody can help me figure this out?

thank you !!!

edbr
11-21-2012, 01:41 AM
check if your chrome is not showing a cache version , try refresh your browser

minpot
11-21-2012, 02:13 AM
thanks
you may want to look at what im saying
www.minervawebdesign.com/oilfinder/index.html

when you are in the home page there is a button on left navigation bar TTI (that is my old file)
now
when you go to publication, you will see instead of the TTI button, you will see brittania-u and then tti-neos . . . .
these two buttons you can only see through page publications and themselves (which i updated all 3 pages today)
i am working with a template, i updated my template with my buttons, images, links etc
let me know what you think
thank you

edbr
11-21-2012, 02:23 AM
no its the same, refresh your browser cmtr-shift -delete

minpot
11-21-2012, 02:30 AM
you are say
no its the same
you mean for you all links are working on all the navigation buttons?
are you being able to see my new 2 buttons from any of these other pages

edbr
11-21-2012, 03:38 AM
did you refresh the cache? it looks the same in ff as in chrome to me

domedia
11-27-2012, 03:55 PM
CTRL+F5

Ed is telling you to load the page without using cache.

.