PDA

View Full Version : Font uploading at 56 percent


SueRi
06-04-2012, 11:28 PM
I'm helping a local historical society with their Dreamweaver CS3 generated website http://www.loonlakehistoricalsociety.com/index.htm . The page we are having problems with is http://www.loonlakehistoricalsociety.com/events.html . I'm not experienced with Dreamweaver and can't figure out exactly what the problem is.

I modified the events page by eliminating the portion preceding the hyphen, just added the words to the second portion that was displaying correctly, and put it to the site. Nothing changed.

I cleared my cache this morning. I put the whole website. It appears to be uploading correctly. No change.

Just a bit ago, I added a line at the bottom "Test to determine why initial font on line is showing up very small" and put it. I checked again with both Google Chrome and IE, but no change. I signed into the account with Ipswitch WS_FTP Pro and my change is there.

Any hints on what to do next?

DWcourse
06-04-2012, 11:52 PM
I suspect you are uploading to the wrong directory on the server.

If that's the case this might help.

SueRi
06-05-2012, 12:15 AM
Ah! I'll contact the ISP. They moved all the sites on their servers a bit ago and suspect that something changed when that happened.

Appreciate your help with this.

SueRi
06-07-2012, 11:23 PM
The problem wasn't with the ISP. As I didn't generate the website, I don't know exactly what happened. There ended up being two pages that were the same, but only one was linked to on the index page. The one being updated was not linked to the index. I updated the correct page and deleted the other one.

Appreciate the help.

Sue