PDA

View Full Version : Adding a read more dropdown


dipster777
04-25-2012, 12:15 PM
Hi

I am trying to add a dropdown menu so the content on my page has a read more... facility as all the content on my page doesnt look right. I dont even know where to begin can anyone help.

Thanks in advance

domedia
04-25-2012, 12:58 PM
Hi Dipster, Can you explain a little bit more please?

.

dipster777
04-25-2012, 01:14 PM
Yeah sure basically I have a page where a lot of content on it wont look right so I want to add a read more link or button that will open the content but on the same page, do they call it a baloon or something, its so google can register that all the content is on that page but also so it looks right for the user.

does that explain a bit better

Thanks for getting back to me

Corrosive
04-25-2012, 02:36 PM
Here you go; http://www.devcurry.com/2010/12/add-read-more-link-using-jquery.html JQuery to the rescue (again).

dipster777
04-26-2012, 07:39 AM
Cheers thanks for your help