PDA

View Full Version : Updating from CS3 to CS5 - Importing Site


Mad Mike
03-07-2012, 06:08 PM
I recently updated software from CS3 to CS5, this is my first ever upgrade so please bare with me.

I just updated a template file and it did not transfer the changes to my child pages. When I went to the Manage Sites dialog box (to make sure the update child pages on Save box was checked), no sites were available....

Do I need to Export .ste file from CS3 , then Import to CS5?

DWcourse
03-08-2012, 03:30 AM
You shouldn't need to export and import. But. if the site wasn't available, that's what you'll have to do (or simply set up the site again).

Mad Mike
03-08-2012, 04:43 PM
Thank you very much for your response! I simply set-up the site again and now it is working just fine.

DWcourse
03-08-2012, 04:47 PM
Importing sites from one version to another is one of those features that works great - except when it doesn't. And it's been known not to work with CS5.5.

I always back up my sites before upgrading: http://www.dwcourse.com/dreamweaver/backup-site-definitions.php