PDA

View Full Version : "Insert Table" button not working on new computer.


fishugly
01-16-2012, 07:17 PM
Everything worked fine on my old computer using Windows XP Service Pack 3. Just noticed on my new computer (Windows 7), the "insert table" button does not work. Insert>Table doesn't work either. In fact, the only way I can make a table now is to copy from another page and paste and reconfigure as needed.

I checked for compatibility...and "troubleshooted" to no avail. I also Googled this issue and see that it's not an uncommon problem. However, I saw no suggested fixes the layman in me could understand.

I'm using Dreamweaver MX.

Can anyone advice?

Thank you.

domedia
01-16-2012, 07:50 PM
That's weird. It's possible that there are compatibility issues with MX and Win7.

Win7 did not exist when they made DW MX

fishugly
01-16-2012, 08:52 PM
I tried running DW in different compatibility modes. I briefly discovered that running it in Windows 98 worked! DW crashed soon there after though and further attempts to make it work have been futile.

Having to copy and paste tables from one page to the other is beyond being a PIA.

Anyone have ideas?

DWcourse
01-16-2012, 08:54 PM
You might want to check out http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproappcompat/thread/d92fdb6b-dd08-4a74-a300-304184ad6e35

You can't expect any help from Adobe on versions that old.

fishugly
01-16-2012, 09:15 PM
You might want to check out http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproappcompat/thread/d92fdb6b-dd08-4a74-a300-304184ad6e35

You can't expect any help from Adobe on versions that old.

Thanks. Were you by chance composing your post while I was mine?

At any rate, I tried running DW in different compatibility modes to no avail, in the end. See my previous post.

Thanks.

domedia
01-17-2012, 05:23 PM
Thanks. Were you by chance composing your post while I was mine?. I think you guys were. The posting time is two minutes apart ;-)