PDA

View Full Version : Having issues with prieviewing and live website


AdamB
06-05-2011, 08:45 AM
Hi guys.
I was hoping that someone could point me in the right direction.
I designed a website for my wife's cleaning business. In DW when I hit F12, the preview looks great and how I intended it to look. When I upload it to the net, doesn't matter what browser I open the site in, a lot of the format, colours and boarders are missing. I actually created this website set by set using a tutorial from tutvid.
Have they done something wrong or have I?
The page can be found at http://www.dusterheads.com/main.html

Corrosive
06-05-2011, 10:09 AM
Hi Adam

Are you absolutely sure you have uploaded the very latest version of your stylesheet to your server? Reason I ask is your text is in div with an id of 'left' but I don't see a corresponding style in your CSS.

BTW, check your spelling ;)

d a v e
06-05-2011, 11:15 AM
and you logo should be a gif/8-bitpng, not a jpeg; (and it should be anti-alised i.e. smoother edges)

the flower should be a jpeg and not a gif ;)

also you're missing a document type defintion

AdamB
06-05-2011, 12:27 PM
Thanks. The stylesheet wasn't getting uploaded for some reason so I re uploaded the whole local site and now it is visually correct.
Next I will have to change the logos and images :)

document type definition? What is the result if I leave it like it is now?

Corrosive
06-05-2011, 12:30 PM
Thanks. The stylesheet wasn't getting uploaded for some reason so I re uploaded the whole local site and now it is visually correct.
Next I will have to change the logos and images :)

Good stuff and you spotted the spelling mistake as well :mrgreen: