PDA

View Full Version : 3D images does not show


nicusa
02-01-2011, 04:23 AM
My image does not show or load until the user hits F5 or refresh the screen.
Please help.

First go to
http://rentajumperfl.com/deluxecombos.html
then click either image #601 or #602 or #603

you will see that the 3d image does not upload until you refresh the screen or hit the function key F5

Thank you,

Gerardo

domedia
02-01-2011, 03:38 PM
you will see that the 3d image does not upload until you refresh the screen or hit the function key F5
No, I see them just fine. No refresh needed.

DWcourse
02-01-2011, 08:02 PM
No, I see them just fine. No refresh needed.
I see it as well

edbr
02-02-2011, 01:16 AM
i had no problem with 601 but it happened on 602 and 603. notably though these are flash movies i believe so it may be some embeding/browser problem. im guessing though