PDA

View Full Version : Internal Links not working with Firefox


cfair22
01-14-2011, 12:19 PM
I am new to Web Designing, and i need some help. My problem is with my internal links.

the links to other pages on the website doesn't work when i use Firefox.
When i use IE8 they work fine.

my site is http://www.firecontainmentsystems.com (http://www.firecontainmentsystems.com/) it seems to me that when I first goto the site and try and link to my contact page it won't go, it shows up as "#". but when you click on the the main page link the URL changes to www.firecontainmentsystems.com/default then when i select contact it works. only when my URL says www.firecontainmentsystems.com i cannot click on my contact page.

Not sure why this is happening please help. and like it said it works 100% in IE8.

P.S. my vendor and project pages aren't up yet.

-Carl

Corrosive
01-14-2011, 12:24 PM
Your links aren't coded right;

<div id="default-06">
<a href="# (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.firecontainmentsystems.com/#)" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('Image28','','images/jen-version_06.jpg',0)"><img src="images/default_06.jpg (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.firecontainmentsystems.com/images/default_06.jpg)" alt="Projects" name="Image28" width="91" height="44" border="0"></a>
</div>
<div id="default-07">
<a href="# (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.firecontainmentsystems.com/#)" onmouseout="MM_swapImgRestore()" onmouseover="MM_swapImage('Image29','','images/jen-version_07.jpg',1)"><img src="images/default_07.jpg (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.firecontainmentsystems.com/images/default_07.jpg)" alt="Vendors" name="Image29" width="90" height="44" border="0"></a>
</div>


The '#' symbols are null links. They need to reference your pages.

cfair22
01-14-2011, 12:37 PM
i understand that 2 of the pages are not working but i added a contact page and thats the one im having troubles with. what gets me is that it works on IE8 and not FF

Corrosive
01-14-2011, 12:49 PM
Sorry, didn't read your post properly! It is working fine for me in Firefox browser and the link is coded properly. It may be a browser cache issue if you recently updated it. Try emptying history and see if it works.

The reason it goes back to the default.html page from Contact is because of the link code;

<div id="contact-04"><a href="default.html (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.firecontainmentsystems.com/default.html)" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image15','','images/Contactbuttons_04.jpg',1)"><img src="images/contact_04.jpg (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.firecontainmentsystems.com/images/contact_04.jpg)" alt="Main Page" name="Image15" width="90" height="48" border="0"></a></div>


That seems a bit odd as you should just link back to the first page. I assume they are, in fact, two different pages.

cfair22
01-14-2011, 12:56 PM
I hope your right, i have been doing alot of small changes and then uploading to the site frequently.

and that fact that it works with IE8 should be a good indicator because nothing works with IE8 :)

thanks again

Corrosive
01-14-2011, 01:26 PM
IE8 isn't all that bad to be completely fair. Microsoft deserve knocking for 6 & 7 but they have at least taken notice of designer's grumbles for 8.

jkuras2010
03-11-2011, 02:14 PM
I cannot get firefox to recognize my internal links within my site. All the other browsers work fine. Did you get this resolved? was it a coding issue?

Joyce Ellen Kuras


I am new to Web Designing, and i need some help. My problem is with my internal links.

the links to other pages on the website doesn't work when i use Firefox.
When i use IE8 they work fine.

my site is http://www.firecontainmentsystems.com (http://www.firecontainmentsystems.com/) it seems to me that when I first goto the site and try and link to my contact page it won't go, it shows up as "#". but when you click on the the main page link the URL changes to www.firecontainmentsystems.com/default then when i select contact it works. only when my URL says www.firecontainmentsystems.com i cannot click on my contact page.

Not sure why this is happening please help. and like it said it works 100% in IE8.

P.S. my vendor and project pages aren't up yet.

-Carl