View Full Version : Server button isn't active. [CS5]

12-24-2010, 07:58 AM

I'm having strange problem with CS5 which not having with CS4.

My problem is the "Server" button that comes up when you want to insert something to page.

I've defined both local and remote sites including testing server.

Result is, i can't insert image to page that located in remote server. Because i can't acces server browser trough "Server" button.

Also i can't insert image from my computer to page, because dw doesn't uploading it to remote server.

BTW, i can work with files on remote server which uploaded by other ftp client.

Here is the screenshot.

http://img440.imageshack.us/img440/2069/captureaf.jpg (http://img440.imageshack.us/i/captureaf.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

12-24-2010, 03:49 PM
Never mind.

12-24-2010, 06:13 PM
Never mind.

is that joke? :D

12-24-2010, 06:51 PM
Sorry, I had posted a question about your issue but discovered it wasn't relevant.

12-24-2010, 10:23 PM
Its an advert for Dominate Dreamweaver...

only playing