PDA

View Full Version : Insert Record with multiple rows


skyline2
11-11-2010, 02:57 AM
Hello alls,

i want to ask something... how to use insert record server behavior - php myysql, to insert multiple rows from textfiled?

thanks..

edbr
11-11-2010, 03:14 AM
have you set up a database and set permissions?

skyline2
11-11-2010, 03:16 AM
yes... i have done everything.. for an example.. i want to insert subject name in subject table.. but the subject is refer to 1 student..

plz help me.. :(

edbr
11-11-2010, 03:23 AM
set the connection , select the database its all in a dialogue box. try that and see how you get on

skyline2
11-11-2010, 04:12 AM
i can insert the record for single row. but i dont know how to insert multiple rows for one query..

here the screenshot..

http://img573.imageshack.us/img573/5616/prinscreen.png

davidj
11-11-2010, 05:40 AM
are you using dreamweaver wysiwyg to write your code?

skyline2
11-11-2010, 07:29 AM
i am using dreamweaver server behavior to develop this code..

edbr
11-11-2010, 08:32 AM
i dont think this is within the scope of the dreamweaver wizard, its been a while since i looked though

davidj
11-11-2010, 08:38 AM
I cant help because i don't know sorry

I do know how to do it by hand coding it but this is no good for you.

domedia
11-11-2010, 08:06 PM
i am using dreamweaver server behavior to develop this code..
No probs, you're just in the wrong section of the forum.
Moving thread.

skyline2
11-12-2010, 12:20 AM
thank you for moving my thread :)

anyway i need help...any kink of help.. either coding or dreamweaver server behavior..

plz guide :

edbr
11-12-2010, 01:06 AM
a good place to start is here on this forum
http://www.dreamweaverclub.com/vtm/php-mysql-apache.php

skyline2
11-12-2010, 01:43 AM
tq edbr :)

for your information,

i already design almost others function for this project using php mysql - dreamweaver... i just got stuck in here > inserting into database with multiple rows.. :)

edbr
11-12-2010, 02:14 AM
dreamweaver method works for simple stuff but there usually comes a time when you need more than it can do, then you have to get deeper into it, just the way it is,

skyline2
11-12-2010, 02:30 AM
tq sir,

could you plz show me or any kind of link or tutorial to solve my problem..?
i am appreciate it.. :)

edbr
11-12-2010, 04:57 AM
i did, you couls also try tizag.com