PDA

View Full Version : Flash Q.


gigiloumill
09-21-2010, 08:37 PM
Guys, is it possible to add a captcha image to a form built in flash? Thanks

gentleone
09-21-2010, 09:11 PM
I just googled and I saw quite a listing

davidj
09-22-2010, 01:02 PM
if you have built the form then building a captcha shouldnt be too hard

gigiloumill
09-22-2010, 01:30 PM
I have the captcha built and working. I just wanted to know how to incorporate in a flash form. How to add the captcha image to the form. Thanks