PDA

View Full Version : Flash not working on website...


Eliteoomph
08-27-2010, 09:57 PM
I have probably missed something simple here as I am not experienced in working with webpages. Here is my problem. I am trying to insert a swf file into my home page to act as a flash intro. I can view the flash file fine while I am in dreamweaver and when I preview it in the browser but it doesn't work if you go straight to my website... I tried to attach my index.html from my public_html folder but it said invalid file. Has anyone else had any experience with these problems? let me know if you need additional information.

Eliteoomph
08-27-2010, 10:29 PM
Here is the an attachment... copied my index.html into a txt file...

edbr
08-28-2010, 01:06 AM
live link?
check script src="Scripts/swfobject_modified.js" is uploaded to your site

Eliteoomph
08-28-2010, 02:15 AM
yes it is as far as I know I have it in the script folder and the public_html folder just to be sure

edbr
08-28-2010, 02:18 AM
what is the url of your site?

Eliteoomph
08-28-2010, 03:42 AM
www.bigcitymarketing.net
this is the link to the file that i want to play at www.bigcitymarketing.net
http://bigcitymarketing.net/BCM%20Web%20Intro.swf

edbr
08-28-2010, 04:05 AM
this is the code from your index file, no flash file link in that
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Home</title>
</head>

<body>
<div align="center"><img src="Big-City-Marketing-final2.jpg (http://www.dreamweaverclub.com/forum/view-source:http://www.bigcitymarketing.net/Big-City-Marketing-final2.jpg)" width="595" height="406" /></div>
</body>
</html>

Eliteoomph
08-28-2010, 04:22 AM
weirdest thing.... i had removed it and added the pic just to make sure that I could add something to the site... I just put the swf file back in under the pic and it appears to be working now... I don't understand it lol but thanks for you help... i'll let you know if I have anymore problems!

Eliteoomph
08-28-2010, 04:28 AM
I do have one other thing you might be able to help me with. In dreamweaver I have unchecked the loop box for the swf file but it still continues to loops on the site. Is that a problem I need to fix in Flash?

edbr
08-28-2010, 05:26 AM
yes it sounds like a flash issue